zondag 20 januari 2013

Eerste bee van 2013


Op een van mijn laatste vrije dagen van de kerstvakantie had ik dit quiltje voor een dienblaadje gemaakt.En al weer de eerste bee van het nieuwe jaar, en die begon goed met een traktatie van Anneke, zie verderop de bericht.


Natuurlijk hadden we eerst weer de gebruikelijke show-and-tell, hierboven de hartjes van Klaske.
Anneke was bezig met een blokje van de Bloggersquilt, waar ik geen foto van kan vinden, waarschijnlijk niet goed genomen, Willy is bezig met een 'geheim' project.
Gerda was nog bezig met de poppenquiltje, zie maar op haar blog, en Pauline was bezig met de blomkes en flinterkes, waar ik helaas ook geen foto van heb.
Ruke naast mij was ook druk bezig met de puntjes, ziet er zo netjes uit !


En hier dan de traktatie van Anneke: popcakes. Ik had ze al gezien op Facebook, dacht toen: wat dat is ?! Maar het smaakte erg lekker en naar meer. Menigeen heeft dan ook meer dan 1 gehad ;))


Tineke was haar bril vergeten (!), kon dus niets doen, heeft lekker zitten kijken, maar Marjan was al weer lekker aan het stitchen, nadat ze haar Living the dream had geshowd.


Ada was ook druk bezig, had een heel mooi (brood) mandje, waar ze haar klosjes in mee had genomen. Handig hoor!
En de foto (ook overdwars geplaatst helaas) is ook van Ada, een quilt uit de jaren 80 !fijne dag,


groetjes

3 opmerkingen:

 1. Het was weer gezellig hè. En we hebben weer hele mooie werkstukken voorbij zien komen. Ik heb al weer zin in volgende maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellig verhaaltje heb je er weer van gemaakt Klazien! Jullie zijn goed bezig met elkaar, wat een mooie dingen worden/zijn er weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk quiltje voor in een dienblad heb je gemaakt!
  Wat was het gezellig he? en wat zaten we gezellig aan die grote stamtafel.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je berichtje !