maandag 12 april 2010

Quiltje DF, kussen voor 'grote zus' en een nieuwe siggy

Wat hebben Klaske en ik leuke reacties gehad op onze oproep van de nieuwe BEE groep !
Helaas wonen de meeste reageerders te ver weg om voor een ochtendje over te komen, maar toch is ons groepje van twee mensen uitgebreid naar, zoals het nu staat, 8 mensen !
Leuk he??

DH en ik zijn deze week druk aan het puzzelen geweest met het quiltje voor DF (dear friend), het kan natuurlijk op verschillende manieren worden neergelegd.
Hier enkele voorbeelden, welke het geworden is blijft nog een verrassing !
Het wandhangertje voor de baby van de buren is natuurlijk al lang klaar, maar ook grote zus krijgt een kadootje!
Ik had op de Handwerkbeurs in Zwolle ook een patroontje voor een kussenovertrek met hartjes gekocht bij Bep´s Atelier, http://www.atelierbep-winkel.nl/. Met dezelfde stofjes als voor het wandhangertje heb ik nu ook een kussentje voor ´grote zus` gemaakt.

En ook deze week mocht ik weer een siggy ontvangen, deze keer van Ans Vollebregt uit Naaldwijk. Op de siggy zie je de groenten, bloemen en plantenteelt in de Westlandse kassen. Dank je wel Ans, als het goed is heb je de mijne al ontvangen.
Veel succes deze week met alle bezigheden!

5 opmerkingen:

 1. Hallo Klazien,

  Mooie blokken hoor, als ik jouw was maakte ik er nog meer om alle figuren te maken.

  Groet van Saskia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er heel mooi uit...en net wat Grietje al zegt zou ik het ook doen ,,zal vast heel mooi zijn in verschillende vormen...
  succes
  en wat leuk dat er al 8 zijn:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, dat jullie beetje al een hele bee wordt! Mooie dingen ben je aan het maken en je hebt ook al zo'n mooie siggy gekregen!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig hoor 8 dames , wat zal dat een gezellige boel worden en creatief. We zullen het wel voorbij zien komen. Leuk siggy heb je gekregen. Ik heb ook al met haar geruild. En je kado voor de grote zus is leuk hoor.Groet Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed dat het gelukt is om een aantal dames bij elkaar te brengen!! Zal vast heel gezellig zijn!! Wat ben je bezig geweest zeg, het DF quiltje is prachtig! Schattig kussentje en lieve siggie! Mooie dag verder, groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je berichtje !